Московія: лишити Україну в кайданах будь-якими засобами

23 серпня 2016, 16:32
Власник сторінки
політолог, експерт, блогер
4
235
Московія: лишити Україну в кайданах  будь-якими засобами

Ми завжди були, є і будемо незаленим народом!

В Інтернеті пройшла новина: миршаві недолюдки з так званих «ДНР» та  «ЛНР» передали представникам ОБСЄ звернення жителів цих ніким не визнаних утворень про недотримання Києвом мінських угод. Жорстке ложе міжнародних санкцій таким чином Кремль вирішив встелити собі мякою соломкою. Це вже в натурі москаля перекладати провину з хворої голови на здорову. Діє набута генетична риса нації користуватися в спілкуванні лише брехнею. Звернення, начебто, підписали 153 855 жителів окупованих агресором районів Луганської області і 326 995 – Донецької. Забули тільки вказати, скільки з них пенсіонерів, скільки людей, які не здатні самостійно пересуватися, щоб залишити місця боїв. А також, скільки автоматів було націлено на того, хто мав поставити свій підпис. Цікаво було б дізнатися, скільки на цих папірцях  лишили автографи так звані донські козаки. Ще наприкінці XVІІІ століття царизм перетворив донське козацтво на привілейований військовий стан. Тому й використовував його в своїй колоніальній політиці на окраїнах імперії. Донська козача армія була опорою денікінщини у роки громадянської війни. Вона окупувала Донбас, значну частину України. На загарбаній території денікінці встановили режим кривавого терору. Проводячи великодержавну шовіністичну політику, денікінці вели в Україні нещадну боротьбу проти української мови і культури, ліквідували українські школи, газети, видавництва. Недивно, що таких ворогів українства вирішив використати імперський послідовник Путін. Ще до початку війни в Грузії 2008 року кремлівський карлик настирливо навязував усім, особливо журналістам, ідеї царського генерала Денікіна. А той у своїх щоденниках писав: «Ніколи ніяка Росія – реакційна чи демократична, республіканська чи тоталітарна – не допустить відторгнення України».

Терористи з невизнаних «ДНР» та «ЛНР» посилаються у зверненні з наклепом на Київ стосовно резолюції Ради безпеки ООН 2015 року про комплекс заходів щодо виконання мінських угод. Документ, перш за все, передбачав повне припинення вогню, відведення важкого озброєння від лінії зіткнення військ. Будь-хто має можливість оглянути виставку осколків, що відкрита у шпиталі міста Дніпро. Осколки витягли з тіл тисяч українських захисників, що тут перебували. Лікарі цієї установи брали участь у багатьох гарячих точках планети і вони свідчать,  що ніколи і ніде ще не бачили таких страшних ран від «Градів», великокаліберних гармат і мінометів, як у сучасній російсько-українській війні. 

Начебто ображені «жителі» у своєму зверненні посилаються і на те, що не так, як їм хотілося б, відновлюються соціально-економічні зв’язки Києва і Донбаса. Тим часом одне за одним ідуть повідомлення про замахи на ватажків терористів. Плотницький з Луганська тривалий час перебував у лікарні після вибуху його авто. І головна версія цих випадків – не поділили бандитські верховоди фінансові потоки. Які економічні зв’язки зі злодіями?

А головна умова звернення – це закріплення постійного характеру «особливого статусу окремих районів Донецької і Луганської областей». Це терористи готують собі грунт для проголошення їх всебічного прощення. По суті, вимагають амністію для себе після воєнних дій проти України, захоплення заручників, знущання над мирним населенням. Прощення хочуть ті, що під вогнем наших солдатів ховалися за спинами жінок і старших людей.

Миршаві самозванці сподіваються, що навіть у випадку повномасштабної агресії проти України зможуть знайти собі виправдання. А як же: вони хотіли як краще. «Мешканці» окупованих районів Донбасу навіть зверталися зі скаргою на дії Києва. У той  же час є повідомлення, що в Кремлі зріє пропозиція Києву: ми віддаємо вам Донбас, а Україна залишає нам окупований Крим. Навіть пришелепкуватий московський диктатор усвідомлює, що СРСР розпалася після перемоги моджахедів в Афганістані. Тож, після перемоги українських військ прийде кінець імперії зі столицею в Москві. Тому й кидається з крайності в крайність. Тільки б не позбавити Україну імперських кайданів. У хід іде все: донські козаки, польський Сейм, південний (турецький) потік…Колись Збігнев Бжезінський писав, що з Україною Росія може залишитися євроазійською державою, без України – лише азійською. Тому Путін так і поспішає, щоб позбутися хоча б європейських санкцій.

Ми завжди були, є і будемо незаленим народом!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Москва,Кремль,Україна,Московія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.