Генпрокурора Луценка - у відставку

18 серпня 2016, 17:39
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
210

Луценко має бути відправлений у відставку з посади генпрокурора.


Обійнявши в абсолютно аморальний спосіб цю посаду – ходив-клянчив усіх лідерів фракцій, щоб під нього змінили закон! – Луценко не знищує корумповану прокурорську годівницю, а, навпаки, поставив її на службу собі і владі. Останні силові протистояння з НАБУ, постановочне для преси захоплення головного офісу Прикордонної служби (у воюючій країні!) свідчать про повну неадекватність Луценка, зловживання службовим становищем заради самопіару. А залучивши собі в захисники старого корупціонера Шокіна, Луценко продемонстрував усій країні, що справжнє його завдання – перешкоджання реальній боротьбі з корупцією в Україні. Те саме робив і Шокін. Бо реальна боротьба з корупцією, а не її імітація, має починатися з влади, яка поставила Луценка генпрокурором, і з корумпованих прокурорів, яких Луценко зараз покриває.

Вимагаю від Президента Порошенка внести до парламенту подання про звільнення Луценка з посади генпрокурора. Якщо не буде подання Президента, фракція Радикальної партії з початку роботи нової сесії Ради розпочне збір необхідних 150 підписів за відставку генпрокурора. Досить дискредитувати Україну перед усім світом!

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Рада,ГПУ,генпрокурор,Олег Ляшко,Юрій Луценко,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.