Кожна завезена картоплина - обкрадені селяни

17 серпня 2016, 19:18
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0

Кожна продана в Україні імпортна картоплина чи цибулина – це вкрадені робочі місця і доходи в українських селя.


Для українців серпень завжди був святковим місяцем. Збір хорошого врожаю супроводжувався піснями, танцями, усмішками. Сьогодні ж селяни збирають вирощене і плачуть – внаслідок політики влади збіжжя коштує копійки.

У вітчизняних магазинах українських продуктів днем з вогнем не знайти. Натомість єгипетська картопля, турецькі помідори, китайська гречка, аргентинське м’ясо. Так само не виправдала наші сподівання Угода про зону вільної торгівлі з Євросоюзом, адже квоти на безмитний продаж нашої продукції на європейські ринки – мізерні і принизливі для України.

Тому не достатньо просто покращити кредитні та податкові умови для українських сільгоспвиробників, хоча влада і цього не робить. Ми вимагаємо зробити радикальний крок для підтримки національного сільгоспвиробника – і обмежити імпорт продуктів харчування, які ми самі вирощуємо.

Кожна продана в Україні імпортна картоплина чи цибулина – це вкрадені робочі місця і доходи в українських селя. Цю ганебну антидержавну політику маємо негайно припиняти, якщо хочемо бути сильними, економічно розвинутими і конкурентноздатними у глобальному світі.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: агрокомплекс,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,селяни,сільське господарство
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.