Як зупинити сумні урядові антиреформи

17 серпня 2016, 09:10
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
133

Сумна хроніка урядових антиреформ: за даними Держслужби зайнятості, за останній рік 490 тис. українців перестали платити єдиний соціальний внесок, це означає, що вони втратили роботу.

Влада продовжує запевняти нас, що підвищення комунальних тарифів, приватизація та отримання кредитів від МВФ – це успішні реформи. А я стверджую, що успішні реформи це – залучення інвестицій, розвиток виробництва, збільшення експорту, а отже - СТВОРЕННЯ НОВИХ РОБОЧИХ МІСЦЬ!

Через недолугу урядову політику, напередодні 25-річчя Незалежності держави, ми опинились в ситуації, коли в 43-мільйонній країні у нас лише 9 млн платників податку на доходи фізичних осіб, понад 12 млн пенсіонерів і 1,8 млн безробітних за методологією Міжнародної організації праці.

Пливучи за течією, приймаючи як належне урядові плани 1%-го економічного зростання, не маючи власного українського плану розвитку – виправити ситуацію неможливо. Влада знов і знов це доводить ціною зубожіння українців. Радикальна партія натомість пропонує реальну альтернативу – антикризовий План розвитку економіки (http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://www.slideshare.net/galasyuk/ss-57665693), одним із пріоритетів якого є національна программа зайнятості населення та створення нових робочих місць.


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: МВФ,Радикальна партія,Олег Ляшко,політика,економіка України,уряд,робочі місця,фракція РПЛ,реформирование
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.