Немає спортивних майданчиків - немає медалей

16 серпня 2016, 11:31
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
206

У загальнокомандному заліку на Олімпіаді в Ріо українська національна збірна посідає аж 48 місце.

Гіршого результату за всю нашу 25-річну історію Незалежності не було. Жодної золотої медалі!!! Навіть у невизнаного Косово є золото, а в нас немає.

За такі результати міністра спорту Жданова і голову Національного Олімпійського комітету Бубку я посадив би на 15 років за зраду Батьківщини і відправив на уранові копальні.

До закінчення Олімпіади - 6 днів. У наших спортсменів ще є шанс продемонструвати, що в них є яйця. А інакше хай не вертаються.

P.s. Наші результати на Олімпіаді свідчать про відсутність державної політики в галузі фізкультури і спорту. Дітей немає куди відвести займатися спортом. Вимагаю від уряду радикально збільшити бюджетні видатки на культивування здорового способу життя українців. Фізкультура і спорт мають стати нашою релігією. Бо як кажуть у народі: больний і дурний ти нікому не треба - ні собі, ні людям.



Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер Радикальної партії


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,збірна України,фракція РПЛ,Олімпіада
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.