Бариги при владі обкрадають українців

11 серпня 2016, 19:15
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
173

Поки Україною керуватимуть офшорні бариги – ми приречені принижуватися перед усім світом з простягнутою рукою.

З метою економії бюджетних коштів міністр фінансів Олександр Данилюк пропонує скасувати стипендії більшості студентів, а також скоротити лікарів у складі бригад невідкладної медичної допомоги. Якби Данилюк, який одночасно є директором трьох офшорних компаній, і йому подібні офшорні бариги платили податки до бюджету, а не ховали свої статки в закордонних офшорних помийках, то не було б потреби економити на студентах, вчителях і лікарях, позбавляючи українців конкурентноспроможності у сучасному глобальному світі, де знання і здоров’я – запорука успіху нації та країни.

Поки Україною керуватимуть офшорні бариги – ми приречені принижуватися перед усім світом з простягнутою рукою. Тому Радикальна партія вимагає відставки фігурантів офшорних скандалів Данилюка і голови Нацбанку Гонтарєвої. Відповідні проекти постанов давно зареєстровані у Раді.

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: бюджет,НБУ,Радикальна партія,офшори,Олег Ляшко,економіка України,студенти,Мінфін,лікарі,фракція РПЛ,Гонтарева,министр финансов Данилюк
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.