Ми дорого заплатили за те, що пробачили Путіну Грузію

10 серпня 2016, 10:18
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
5
188

Вчора увесь світ із жахом згадував роковини початку агресії Російської Федерації проти Грузії.


08.08.08 – трагічна, без сумніву, дата і урок для сильних світу цього, що якщо не стримувати Кремль у його окупаційній жазі – московський чобіт йтиме далі й далі, проливаючи на своєму шляху кров і сльози.

Страшно і соромно, що тоді, у 2008 році, Україна не підтримала братню Грузію у її боротьбі за свою соборність і свободу.

Україна заплатила за це надзвичайно дорогою ціною. Пройшло всього шість років – і Путін пішов далі. Цього разу – по нашій землі.

Ціна, яку ми заплатили за те, що тоді не підтримали Грузію – окуповані Крим і Донбас, тисячі загиблих, знищена інфраструктура у промисловому серці України.

Коли у 2008 році Президент Віктор Ющенко закликав український парламент засудити російську агресію проти Грузії, я був одним з усього лише восьми депутатів фракції “БЮТ”, хто проголосував “за”. Мені соромно за мою колишню фракцію, яка відмовилася засудити путінську агресію проти Грузії.

Скріншоти – офіційна інформація із сайту Верховної Ради –

http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_arh_golos…

Молю Бога, щоб дав нарешті розуму лідерам впливових у світі держав, аби вони зрозуміли, що у своїй окупаційній агонії Путін не зупиниться ніколи.

У 2008 ви пробачили йому Грузію – і вже у 2014 він пішов на Україну.

Не будьте чемберленами і даладьє!

 

ст1

ст2

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,Грузія,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.