Добрі справи робити смачно

26 липня 2016, 21:10
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
288

Днями сходив пообідати в Pizza Veterano у "Метрограді" на Бесарабці

Певно, ви вже чули про цей заклад, де працюють ветерани війни на Донбасі, заснований молодшим сержантом піхоти легендарної 30-ї бригади ЗСУ Leonid Ostaltsev.

Соціалізація бійців, котрі вертаються з фронту - це надзвичайно важливо. Ті, хто захищав свій народ і свою землю зі зброєю в руках - кращі з кращих - вертаються з війни, переживши справжнє пекло. Чимало-хто вертається без руки чи без ноги, з контузією, із скаліченою психікою... 

Вертаються - і нікому не потрібні...

На жаль, системної державної політики у цьому напрямку немає. Вище керівництво держави навіть не розуміє, чим це може закінчитись. 

Як, наприклад, у Німмеччині після Першої світової війни, коли соціалізацією солдат ніхто у державі не займався. Закінчилось це створенням НСДАП, її приходом до влади, Другою світовою і десяткам мільйонів жертв...

Тому тим, хто допомагає ветеранам знайти себе у житті - честь і хвала таким людям.

***
Піцерію "Ветерано", до речі, від щирого серця рекомендую. Не лише через те, що через такі заклади відбувається соціалізація бійців. А і тому, що тут напрочуд смачно і прекрасний сервіс. 

Згідно доброї західноєвропейської традиції, тут можна "підвісити" щось смачненьке, оплативши рахунок для тих, хто потребує допомоги. 

"Підвісив" велику піцу "Українська". А собі з Андрій Лозовий і Osman Karimov замовили піцу "Прованс", додавши в її склад цибульку, ням-ням:)

Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер Радикальної парті

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Ляшко,liashko,oleg liashko,Ляшко РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.