Хто відповість за масові отруєння українців?

25 липня 2016, 12:33
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
3
98

В Ізмаїлі знову отруїлися гнилою шаурмою і з сальмонельозом потрапили в лікарню майже 90 людей.



У червні отруїлися понад 700 (!) ізмаїльців. Чому досі мовчить влада - прем'єр Гройсман, гастролюючий губернатор Саакашвілі? Чому досі нікого не звільнили? Чому Луценко досі нікого не притягнув до відповідальності і не відправив у тюрму?? Чи, може, вони вважають, що це нормально, коли тисячі українців травляться неякісною їжею?!

Масові отруєння громадян по всій Україні - доказ відсутності будь-якого, навіть елементарного контролю за якістю продуктів, які ми споживаємо. А відсутність адекватної реакції влади на масові трагедії - свідчення її аморальності, безвідповідальності і байдужості. Життя людини - це найвища цінність. Так, щонайменше, у Європі, куди ми начебто прагнемо.

Вимагаю від уряду негайно відновити систему державного контролю за якістю і безпечністю продукції, зробити більш жорсткими державні стандарти якості. На жаль, по дорозі в Європу знищили всю систему контролю і забули про людину!



Олег Ляшко, Народний депутат України, Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Одеса,Радикальна партія,Олег Ляшко,Європа,українці,Юрій Луценко,Саакашвілі,фракція РПЛ,отруєння
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.