Ми за підвищення ефективності господарювання місцевих громад

18 липня 2016, 16:35
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
45

Як сьогодні використовується майно Вашої громади? Кому і на яких умовах надано в оренду комунальні земельні ділянки, нерухомість, автотранспортні засоби?

Сьогодні така інформація фактично є закритою від українського суспільства, а це значить безконтрольність, непрозорість та корупцію. Чому чиновник повинен наживатись на майні, яке належить всій громаді села чи міста, тобто кожному з нас?

Щоб зробити відкритою та загальнодоступною інформацію про комунальне майно та умови його використання ми разом з Віктором Галасюком та колегами з фракції Радикальної партії розробили законопроект №4966 щодо створення єдиного загальнодоступного переліку об’єктів права комунальної власності. Цей перелік буде оновлюватись щотижня та містити всю інформацію про такі об’єкти, їх фізичні характеристики, юридичні особливості та, головне, за скільки і кому вони надані у використання.

Впевнений, що прийняття цього закону забезпечить підвищення в рази ефективності використання майна громад, сприятиме регіональному розвитку та наповненню місцевих бюджетів.


Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер Радикальної партії


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Ляшко,Олег Ляшко,liashko,oleg liashko,радикалньа партія олега ляшка,Ляшко РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.