Наші перемоги ще попереду

18 липня 2016, 16:09
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
60

Щиро дякую усім громадянам, які підтримали наших кандидатів, нашу партію і мене особисто

Також щиро дякую всій моїй команді, кожному, хто по всій Україні боровся за кожен голос за нашу партію. А ще обіцяю, що зроблю далекосяжні висновки щодо тих людей у команді, хто був байдужий чи імітував діяльність.

Результати довиборів по 7-ми округах ще потребують ретельного аналізу, але дещо можна сказати вже зараз. Треба негайно міняти виборчу систему: мажоритарка - це масштабні підкуп, зловживання, адмінресурс. Радикальна партія зробить усе, щоб прийняти у Раді закон про відкриті партійні списки.

Окремо хочу сказати про багатьох (але не всіх!) моїх земляків-чернігівців: Ви мене глибоко розчарували. Спочатку голосуєте за 500-гривневу подачку від провладного кандидата Микитася чи за 200-гривневий сертифікат на безплатні ліки від бютівського кандидата Власенка, а потім питаєте мене коли будуть низькі тарифи і високі пенсії. Ніколи!! Поки продаватимете свій голос, стаючи співучасниками влади у розграбунку України.

Також хочу нагадати своїм побратимам Дмитру Блаушу, Сергію Булі, Руслану Ляшку, Анжелі Яроватій відому істину - шлях до перемоги всіяний поразками. Не перемогли сьогодні - переможете завтра! Головне: вірити в себе. Я свої перші двоє виборів теж програв. Тож наші спільні перемоги, друзі, ще попереду. Боротьба продовжується.

Світлина від Олега Ляшка.

Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер Радикальної партії 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,Ляшко РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.