Офшорна бандитка Гонтарєва має відповісти за все

14 липня 2016, 12:38
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
188

Я вітаю ініціативу Національного антикорупційного бюро щодо розслідування офшорної корупції Нацбанку, пов’язаної з рефінансуванням банків

І сподіваюсь, що розслідування буде доведене до кінця.

Нагадаю, що ми неодноразово звертали увагу на кричущу корупцію в НБУ, яка відбувається під «кришею» Президента. Заявляли про те, що очільниця Нацбанку, ставлениця Порошенка Валерія Гонтарєва під приводом чистки банківської системи від «лівих» банків знищувала вітчизняні банки на користь іноземного капіталу. Воно й не дивно, адже Гонтарєва є співвласницею офшорних компаній разом з російськими бізнесменами. Та й Президент України не поспішає продавати фабрику в Липецьку, чим фінансово підтримує економіку країни-агресора. Саме тому російський бізнес так вольготно почувається в Україні попри те, що між нашими країнами – війна.

Окреме питання – з рефінансуванням банків. Минулого року НБУ надав десятки мільярдів гривень сумнівним банкам, які потім збанкрутіли, але встигли вивести гроші за кордон. Ці величезні кошти були вкрадені з держбюджету, вкрадені у пенсіонерів, лікарів, вчителів. Адже на підвищення зарплат і пенсій їм грошей не лишилося.

Не повірю, що вся ця афера відбувалася без відома Президента і без його на те згоди.

Тому Радикальна партія продовжує вимагати створення в парламенті Тимчасової слідчої комісії щодо розслідування корупції офшорної банди на чолі з Президентом.


Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер Радикальної партії


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Ляшко,Олег Ляшко,радикалньа партія олега ляшка,Ляшко РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.