Депутати не підуть у літню відпустку. Але яка з того користь?

08 липня 2016, 15:31
Власник сторінки
Народный депутат Украины
0
74

Звісно, піти на відпочинок у час, коли в країні триває війна і вирує економічна криза, ніхто з політичного керівництва держави не наважиться.

Передусім, це стосується Верховної Ради України. Аби не збурювати ще більший гнів у суспільстві, парламентарі не підуть на канікули і цього літа. Формально не підуть. Адже якщо робота парламенту полягає в блокуванні трибуни, у відкритті засідання з одночасним закриттям, як це, наприклад, відбулося сьогодні, тоді все правильно і логічно. Така робота за участю кількох десятків нардепів дійсно без проблем триватиме все літо і далі за планом. Можна було б сказати, що імітація роботи здійснюється для публіки. Але це не так. Переконаний, що робота без роботи лише обурює і дратує суспільство. Тож ліпше б депутати таки взяли відпустку, аби до осені своїми чварами не вивести народ на вулиці.

Чесно кажучи, сьогодні майже відсутні перспективи того, що парламент в подальшому працюватиме краще. Це б могло трапитися, якби предметом суперечностей між політичними силами були реальні проблеми країни. В такому випадку завжди можна домовлятися. Коли ж для половини депутатів метою є дострокові парламентські вибори, ці проблеми не мають жодного значення. В кращому випадку їх просто використовують як привід для критики опонентів, дискредитації чи власного піару. Неможливо домовитися там, де мова йде про боротьбу за владу. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.