"Країну на перезавантаження"

16 червня 2016, 15:00
Власник сторінки
Брендмейкер, релайтер, политбрендолог
0
24
 Країну на перезавантаження

Депутати Верховної Ради України Олег Ляшко, Денис Сілантьєв, Андрій Лозовий, політбрендологи, релайтери та інші експерти відкриють двері у велику політику в стінах Верховної Ради України для молоді...

   «Вперше в Україні в стінах Верховної Ради відбулося відкрите обговорення гострих політичних питань між політиками та новою генерацією молодих кадрів»…Саме такими заголовками майоріли ЗМІ країни останній тиждень. Що саме каталізувало неабиякий інтерес засобів масової інформації та численну медіа-аудиторію.
    …«Країну на перезавантаження», − цей вербальний концентрат став головним суспільним меседжем. Радикальних змін вимагають усі соціальні страти. Стара політична еліта своєю бездіяльністю довела до повного банкрутства країну, а народ - до крайнього ступеню зубожіння. Тому, саме сьогодні мільйони українців бачать єдиний вихід з кризи, яка вже позначилась на мапі буття як летальна, через «демонтаж» старої системи і прихід у велику політику якісно нових, молодих, амбітних, перспективних людей, які б своєю злагодженою роботою змогли б сконструювати нову державну парадигму і, тим самим, вберегти Україну від фатальних наслідків.
    Нові лідери – на них чекають і на них покладають надію. У політичному житті нашої країни наразі надзвичайно зріс попит на людей, здатних професійно виконувати роль і функції політичних лідерів. Одним словом, нова політична еліта – екзестенційна необхідність. Саме усвідомлення цієї необхідності стало особисто для мене і Инна Силантьева, а також для команди однодумців-професіоналів у сфері політичних відносин тригером певних дій, які трансформувались в ідею проведення Круглого столу на тему: «Брендинг та персоніфікація в політичних комунікаціях». (Повний текст уже був опублікований на моїх блогах "КОРРЕСПОНДЕНТ", "ОБОЗРЕВАТЕЛЬ" та інших).
    Подія відбулася, а ЗМІ і досить розміщують інформацію на сторінках своїх виданнь. От і сьогодні тримаю останній номер всеукраїнського журналу «UKRAINIAN PEOPLE», який також висвітлював цю значну подію.

   P.S. ... Згадала, як зателефонував колега з Латвії і сказав: "Завидую тебе Вилена! У тебя такое поле для научной деятельности в области политической брендологии. Чего только феномен Олег Ляшко стоит!"... Так, як брендмейкер і політбрендолог можу константувати: «Олег Ляшко – це феномен сучасної української політики. А ще - це сильний бренд з чіткими його ознаками, аксіологічним масивом та атрибутикою». До речі, комунікаційна матриця – одна із найвагоміших складових атрибутики персонального бренду, і у Олега Ляшка вона давно стало темою аналізу в професійному середовищі брендологів не тільки з СНГ, а і далеко за його межами.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: бренд,брендинг,политика,Денис Силантьев,Олег Ляшко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.