Звинувачення РПЛ у корупції - переслідування за нашу опозиційність

30 травня 2016, 20:57
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
73

Попереджаю суспільство, що в інформпростір готується викид інформації про те, що начебто я чи Радикальна партія отримували фінансування від Партії регіонів

Інформація про це начебто міститься у так званій чорній бухгалтерії регіоналів, яку передав НАБУ колишній заступник голови СБУ Віталій Трепак.

Заявляю, що подібні "сенсаційні викриття" - це розроблена спецслужбами на замовлення Президента Порошенка брудна спецоперація, мета якої - відволікти увагу суспільства від необхідності розслідувати корупцію і офшори самого Порошенка і його оточення, звинувативши в корупції нашу опозиційну політичну силу. Замовники вигаданого проти нас компромату намагатимуться дискредитувати нас і під цим приводом провалити в парламенті голосування за створення ТСК по розслідуванню корупції Президента і його оточення. Звинувачуючи нас у корупції, Президент Порошенко переслідує мету розправитися з нами за нашу опозиційну політичну позицію.

Прошу підтримки громадян України. Щоб не вигадувала про нас корупційна офшорна влада, ми не припинемо боротьбу і доб'ємося розслідування злочинів найвищих державних посадовців.  


Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер Радикальної партії 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: liashko,oleg liashko
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.