Княжий Град. Старий. Завжди молодий. Вічний

29 травня 2016, 21:50
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
56
Княжий Град. Старий. Завжди молодий. Вічний

Мій дорогий Київ, бажаю тобі навіки залишатися таким же красивим, дивовижним і таємничим

Люблю тебе з першого погляду, коли учнем школи-інтернату в 1986 приїхав до тебе на екскурсію, а особливо полюбив, відколи в 1990 переїхав до тебе назавжди. Боже, вже 25 років пройшло... І скільки всього було за ці 26 років...

Тоді з мене сміялися, дивились, як на жлоба, і тикали пальцем, що я у Києві розмовляю українською мовою, але я того не соромився. І навпаки горжуся тим, що ти — столиця саме моєї країни.

Княжий Град. Старий. Завжди молодий. Вічний. Коли ти вже був поважним і впливовим, по території Москві лиш ведмеді ходили і на болоті жаби квакали. Зараз там, в принципі так само, тільки ропухи переїхали у Кремль, а косолапі керують ФСБ і ГРУ...

Скільки разів тебе намагались знищити. А ти не корився... Московіти, монголи, поляки, нацисти і більшовики випили багато твоєї крові. Але ти сильніше.

Ти палав священним вогнем народної революції - і в цьому вогні народилась справжня нація. Ти вже ніколи не станеш на коліна перед окупантом.

Тобі не дуже щастить з тими, кому кияни - твої невдячні діти - довіряють доглядати на тобою.

За 25 років тобі нанесли стільки глибоких болісних ран, знищуючи твої архітектурні перлини, наче злодюжка видирає у жінки сережки разом з мочками вух, наче краде перстень, відрізаючи палець.

Але я знаю, що ми відродимо твою давню велич і, що, коли ми візьмемо владу в свої руки, то зробимо тебе столицею світу, ти будеш геополітичним, фінансовим і культурним центром нашої планети, а у кожного киянина буде робота, достойна зарплата і гідне життя, кожен твій мешканець відчуватиме себе захищеним.

Мій дорогий Київ, бажаю тобі навіки залишатися таким же красивим, дивовижним і таємничим. Я завжди тебе любитиму. І коли прийде час мені йти у вічність, заповім моє тіло віддати тобі...



Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: РПЛ,Радикальна партія,Київ,Олег Ляшко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.