Розчарований візитом до НАБУ

12 травня 2016, 20:10
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
73

Особисто дістану з-під землі кожного офшорного корупціонера та тих, хто їх покриває, і віддам на найстрашніший суд – народний.


Сьогодні разом з командою прийшли до керівництва НАБУ, щоб протерти очі сліпим “борцям з корупцією”, які граються біля мишоловки, замість того, щоб ловити справжніх офшорних щурів. Але о 9 годині ані керівництва, ані секретарів не було. По 70 тисяч отримують, а на роботу сходяться к обіду…

Хотів, щоб представники НАБУ розказали нам, як триває розсідування справи щодо офшорних компаній міністра Данилюка, чи посадили вже “володарку гривні” – голову НБУ Гонтарєву та коли Президент відповість за несплату 15 мільярдів доларів податків у власній країні. Коли ми врешті дочекалися заступника директора НАБУ Гізо Углаву, з’ясувалося, що жодних кримінальних розслідувань проти корупційно-офшорних високопосадовців Бюро не веде. Отак: влада грабує Україну, а НАБУ не вбачає підстав для реагування.

Фракція Радикальної партії вимагає наступного пленарного тижня звіту в парламенті директора НАБУ Ситника. Якщо у Антикорупційного бюро якість проблеми з зором, ми допоможемо розгледіти їм корупцію там, де вона насправді є – у Президентському кабінеті.

Попереджаю. Втекти не дамо нікому.

Особисто дістану з-під землі кожного офшорного корупціонера та тих, хто їх покриває, і віддам на найстрашніший суд – народний.


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: корупція,Радикальна партія,Олег Ляшко,Ситник,фракція РПЛ,НАБУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.