До уваги українців, які втратили свої домівки на Сході України

28 квітня 2016, 16:12
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
222

Допомогаю переселенцям з переїздом зі сходу

Жителі придеснянських сіл Змітнів та Лави Сосницького району Чернігівщини звернулися до мене з проханням посприяти з переїздом переселенців зі сходу, з дітьми шкільного віку, на постійне проживання у їхні мальовничі села.

Справа в тому, що згідно закону з першого вересня 2016 року малокомплектні школи, де навчається менше двадцяти п’яти учнів, не отримуватимуть дотацію з держбюджету, а сільради не спроможні їх утримувати.

Громади цих двох сіл нададуть переселенцям всіляку допомогу з житлом, продуктами харчування, допоможуть посадити присадибні ділянки.

Для того щоб школа розпочала навчальний рік з вересня, Змітнівській і Лавській ЗОШ потрібно по п’ять учнів першого-дев’ятого класів. Бажаючі переїхати можуть дзвонити моєму помічнику Василий Волошко за телефонами: 0960610026 або 0955052780.

Однодумці зі Сходу, приїжджайте на мою рідну Чернігівщину, тут вам будуть щиро раді



Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: liashko,oleg liashko,Liashko oleg
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.