Бджоли проти меду

28 квітня 2016, 13:01
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
113

Президент Порошенко видав указ про створення робочої групи для підготовки законопроектів з метою протидії оптимізації сплати податків та виведенню доходів через офшори

 Очолила робочу групу Ніна Южаніна - багаторічна співробітниця Порошенка, яка справді багато знає про його офшори.

Цинізм Порошенка зашкалює: фігурант офшорного скандалу доручив боротися з офшорами своїй співробітниці, яка причетна до приховування статків Порошенка в офшорах і несплати податків.

Якщо Президент справді хоче переконати суспільство у щирості своїх намірів боротьби з офшорами, а не займатися окозамилюванням, він має припинити блокувати нашу ініціативу по створенню в парламенті слідчої комісії для розслідування офшорного скандалу, звільнити з державних посад його учасників - голову Нацбанку Гонтарєву, міністра фінансів Данилюка.

Сховані в офшорних помийках Порошенком і його оточенням мільярдні статки - це закриті в Україні лікарні, школи, дитсадки, це розбиті дороги, це вкрадені в українців пенсії і зарплати, це розвалена армія, це вкрадене щасливе дитинство в українських діточок. Тому ми не залишимо Порошенка та інших олігархів у спокої, поки не змусимо їх повернути в Україну вкрадені кошти.


Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Ляшко,Олег Ляшко,Ляшко РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.