Влада, яка знищує українську пісню - знищує Україну

28 квітня 2016, 11:11
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
87

Дізнався, що гендиректор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія зняв з ефіру прем’єрний показ ювілейного концерту народної артистки України Оксани Білозір

Він був запланований до ефіру на Великдень, 1 травня. В концерті прозвучать пісні, які давно стали улюбленими для кількох поколінь українців. Чого тільки варта всім відома "Україночка" - гімн наших славних жінок! Оскільки Оксана Білозір також є волонтеркою, допомагає українському війську, в концерті візьмуть участь і вояки АТО.

Причина зняття з ефіру, як повідомили в НТКУ - "невідповідність формату і концепції суспільного мовлення". То в чиїх інтересах написана така концепція? Чим не підійшла співачка, яку люблять мільйони, на піснях якої виросли покоління? Вважаю, що таке ставлення - зневага до української культури та українського народу. Чому керівнику державного каналу не подобається наша традиційна мелодія, щирі слова, мова?

Співачка вже заявила, що З.Аласанія змушує українську пісню йти у підвали. Але вона буде боротися, аби не бути в ефірному вигнанні в своїй країні. І робити все можливе, аби не дати "пришельцям" окупувати наш національний теле- та радіо простір. Знайте, Оксано, ви не одна! Я буду боротися разом з вами, з вами будуть всі ваші шанувальники, всі, хто люблять нашу пісню і мову. Прикро, що гоніння на українське триває і за нинішньої влади. На жаль, і на державному каналі, який фінансується з держбюджету.

Я звернуся до Комітету з питань свободи слова та інформполітики, Нацради з питань телебачення і радіомовлення з вимогою розглянути цей ганебний випадок.


Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Ляшко,Олег Ляшко,Ляшко РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.