Королеві Сердець

21 квітня 2016, 14:06
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
126
Королеві Сердець

У свої 90 років їй не соромно дивитися в очі британцям

Разом зі своїм народом вона долала всі труднощі - починаючи від ІІ Світової війни, під час якої вона була медсестрою у війську, і закінчуючи підтримкою сучасних лабораторій,  які шукають ліки від раку. 

Святкування 90-річчя Її Величність Королева Єлизавета розпочала із зустрічі з поштарями. Ці люди працюють у Віндзорському поштовому відділенні і Королева особисто подякувала їм за сумлінну та відповідальну працю. Це, звичайно, дрібниця, але вона дуже влучно характеризує ставлення англійської влади до громадян.

За рік Королева Єлизавета отримує десятки мільйонів листів від простих людей. Знаєте чому? Бо Її Величність знає, як звати її поштарів і вона не відірвана від народу попри високий статус. Навіть на мій лист, який я надіслав на прохання української пенсіонерки у 2012 році, вона знайшла час відповісти.

А ще Королева за час свого правління побувала у більшості дитячих будинків, лікарень, великих ферм та військових частин Великої Британії. 
День народження Королеви – справжнє загальнонаціональне свято для британців. Для всіх, а не лише для особливо наближених до монаршої родини олігархів та лизоблюдів. Бо вона по-справжньому народна правителька.

Дуже хочу, щоб колись у нас був Президент, який правитиме довго і відповідально завдяки любові громадян, а не шулерству і узурпації влади.


Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер Радиклаьної парті

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,королева Великобританії,liashko,oleg liashko,Liashko oleg,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.