Слава українському пенсіонеру!

20 квітня 2016, 13:25
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
198

Українські пенсіонери – це найбільш нужденна категорія українських громадян

Все життя люди пропрацювали тяжко, важко в колгоспі, на полі, в мартені, в шахті, в школі, в лікарні, а сьогодні  живуть на копійчану  пенсію і побираються,  як  бомжі.   Не мають можливості собі ні ліки купить,  ні за комуналку заплатить, я вже не кажу про подарунки дітям чи онукам. Тому фракція  Радикальної партії   ініціювала цілу низку законів, спрямованих на захист наших найкращих українських пенсіонерів. Зокрема, ми вимагаємо внесення змін до Закону про бюджет і радикально підвищення пенсій для пенсіонерів. За нашими підрахунками, сьогодні мінімальна пенсія має становити 3 тисячі гривень, щоб український пенсіонер покрив хоча б свої елементарні потреби на комуналку, на їжу, на ліки.

Наступне. Ми зареєстрували в парламенті законопроект, який передбачає щорічне медичне безплатне обстеження для пенсіонерів. Адже сьогодні люди не мають можливості заплатити ні за томографію, ні за флюорографію, ні за рентген, унаслідок цього ідуть у лікарню тільки тоді, коли вже хвороба на останній стадії, ідуть у лікарню тоді, коли вже навіть лікар із "золотими руками" нічим не може допомогти. А особливо, якщо взяти пенсіонерів, які живуть у селах, там де закривають ФАПи, там де немає доріг, немає автомобіля "швидкої допомоги". Ці люди, сотні тисяч українських пенсіонерів, щороку помирають, хоча б могли жити багато-багато років і радувати своїх онуків, якби отримували вчасно якісну, належну медичну допомогу і, ключове тут слово – «вчасно». Тому що в усьому світі люди живуть з тиском, із серцево-судинними захворюваннями, а у нас сотні тисяч пенсіонерів щороку помирає через ці хвороби. Ми займаємо перше місце в світі по смертності від серцево-судинних захворювань з однієї причини: тому що людина вчасно не отримала таблетку, вчасно не отримала уколу, внаслідок цього інсульт, інфаркт і винесли  ногами вперед на кладовище.

Ще один наш законопроект - про безплатне надання щомісяця п'яти-шести найменувань ліків для невідкладної допомоги, від тиску, від головного болю, від серця, від простуди. Коли мене питають, де взяти гроші? Треба не красти, не брехати - і будуть гроші. Коли Президент Порошенко і всі інші олігархи платитимуть податки до українського бюджету, а не в офшорах ховатимуть свої статки, коли буде встановлена адекватна націнка на ліки, бо сьогодні ліки в українських аптеках вдвічі, втричі дорожчі, ніж в сусідніх країнах, тоді буде можливість реалізовувати державну програму, спрямовану на підвищення рівня життя і якості життя наших найкращих українських пенсіонерів.

Слава українському пенсіонеру!


Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Ляшко,Олег Ляшко,радикалньа партія олега ляшка,Ляшко РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.