Прем'єр від неіснуючої коаліції

13 квітня 2016, 20:35
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
263

ЗМІ повідомляють, що коаліція висунула Гройсмана на прем'єр-міністра


Це обман суспільства, бо коаліції в Раді досі немає. На двох БПП і НФ разом із тушками мали 226 голосів. Сьогодні заяву про вихід із БПП написав Аркадій Корнацький, отже у коаліціантів залишилося 225 голосів. А згідно Конституції фракції, які хочуть сформувати коаліцію, повинні мати більшість від конституційного складу парламенту, тобто 226 депутатів. Тому ми вимогаємо від БПП і НФ припинити займатися шулерством і сформувати нову коаліцію згідно вимог Конституції.

Спроба призначення Гройсмана прем'єр-міністром від неіснуючої коаліції - це неконституційне захоплення влади Президентом Порошенком. Ми закликаємо всі опозиційні демократичні сили спільно протидіяти спробам узурпації влади.


Олег Ляшко,
Народний депутат України, 
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Володимир Гройсман,Олег Ляшко,Конституція,прем'єр-міністр,коаліція,фракція РПЛ,Блок Петра Порошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.