Результати голландського референдуму – це вирок владі

07 квітня 2016, 13:23
Власник сторінки
Народний депутат України
3
783

Про голландський референдум. Без зловтішань. Коротко і по-суті.

Негативні для нас показники екзит-поли референдуму у Голландії, є вироком не Україні і українцям, а теперішній владі.

Це - не лише провал зовнішньої, але й внутрішньої політики, це жорстка, але справедлива плата за корупцію, брехню, відсутність поступу і реформ.

Це - розплата за бездіяльність і зволікання у розслідуванні катастрофи збитого терористами з допомогою російських кураторів малазійського Boeing MH-17, в результаті якої загинуло майже 200 громадян Голландії, та у проведенні публічного суду над вбивцями.

Це - результат вічного пошуку винних у власних бідах (російська пропаганда, російське лоббі, самовдоволені голландці) і, водночас, відсутність системної скрупульозної роботи як всередині країни і за кордоном.

Трагедії не сталося. Україна, переконаний, торуватиме свій шлях в об'єднану Європу - інших варіантів немає. Але цей шлях можна продовжити лише зробивши висновки, а головне - змінивши підходи і продемонструвавши дуже конкретні результати.

А на це теперішня влада навряд чи здатна...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.