Радикальна партія вимагає почати процедуру імпічменту Президента

04 квітня 2016, 19:48
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
313

Верх цинізму - це відкриття офшорних компаній у той час, коли наші сотні бійців гинули в Іловайському котлі в серпні 2014 року


Фракція Радикальної партії вимагає негайного скликання позачергового засідання парламенту, на якому ініціює початок процедури імпічменту Президента Порошенка в порядку, передбаченому статтею 111 Конституції України.

Ми вимагаємо створення у парламенті Спеціальної тимчасової слідчої комісії з розслідування фактів існування таємних офшорних компаній та рахунків Президента України Петра Порошенка.

Утворення Порошенком та Гонтарєвою офшорів - це:

1. Уникнення від сплати податків,
2. Корупційна діяльність,
3. Приховування статків,
4. Недостовірна інформація в деклараціях держчиновників,
5. Здійснення бізнесу на посаді Президента - це зловживання посадовим становищем.

І взагалі верх цинізму - це відкриття офшорних компаній у той час, коли наші сотні бійців гинули в Іловайському котлі в серпні 2014 року.

Також безмежний цинізм - коли Президент України уникає сплати податків через офшори, а громадянам оподатковують пенсії та собачі будки.

P.s. Відмова НАБУ та Генпрокуратури розслідувати звинувачення проти Президента свідчить про їх повну залежність від влади і імітацію боротьби з корупцією.



Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер Радикальної партії


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: президент,Порошенко,Радикальна партія,офшори,Олег Ляшко,імпічмент,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.