Суддя під судом

01 квітня 2016, 14:28
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
115

Я не можу судити – винен чи ні одеський суддя Буран, хоча його виправдання, мовляв, «брав хабар не цілком, а частинами», не надто переконливі


Я не можу судити – винен чи ні одеський суддя Буран, хоча його виправдання, мовляв, «брав хабар не цілком, а частинами», не надто переконливі. Але те, що суддя боїться нашого «чесного» правосуддя – це вирок системі.

Всі знають, що без волохатої руки чи без грошей правди в суді не знайдеш. Це не міг не знати й суддя Буран, попри це – він був одним з гвинтиків цієї прогнилої системи.

Але земля кругла. Кожен суддя рано чи пізно має відчути себе на місці своїх підсудних. Саме тому наша фракція в повному складі голосувала за дозвіл на затримання і арешт судді Бурана, щоб він на загальних підставах представ перед судом, як звичайний громадянин.

Радикальна партія – за повне очищення судової гілки влади шляхом звільнення всіх суддів та обрання нових у прозорий спосіб. Тільки так ми зможемо подолати корупцію, яка стала хронічною хворобою судової системи


Олег Ляшко,

Народний депутат України,

ЛІдер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Ляшко,Олег Ляшка,радикалньа партія олега ляшка,Ляшко РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.