Обшук у депутата від Радикальної партії

29 березня 2016, 21:12
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
81

Старобільський майдан - як кістка у горлі районній владі


Озброєні люди в балаклавах на 3 машинах 18-20 осіб приїхали додому до депутата Старобільської районної ради від Радикальної партії Анатолія Яковича Бордюжі – 1938 року народження, пенсіонер, фермер, але паями більше займається його син. Незважаючи на свій вік, активний мешканець селища Хворостянівка. З 2014 року - активіст Старобільської Народної ради, допомагав харчами та ремонтом техніки бійцям добровольчих батальйонів. З листопада 2015 року стоїть у наметах перед будівлею Старобільської райдержадміністрації на місцевому Майдані, який вимагає звільнення голови РДА Гарькавого, який проводив референдум 11 травня, був присутній при знятті українського прапора з приміщення РДА. Зараз цей сепаратист вступив до лав БПП та став депутатом райради. 

Коли активісти місцевої самооборони дізналися про обшук, вони прийшли на захист побратима. І з’ясувалося, що до обшуку призвів банальний наклеп. Перевернули всю хату, поки Анатолій Федорович – дуже порядна людина – здогадався показати депутатське посвідчення. Тоді вибачилися та попросили подати заяву до міліції, що немає претензій.

Старобільський майдан - як кістка у горлі районній владі. Люди стоять за свої вимоги з листопада. Ми їх підтримуємо. Але вже зараз влада готує провокації, щоб знести Майдан.

 


Олег Ляшко,
Народний депутат України, 
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Олег Ляшко,напад,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.