Керченського мосту не буде

24 березня 2016, 16:30
Власник сторінки
Народный депутат Украины
8
1510

Адміністрація окупованого Криму заявила про неможливість побудови мосту через Керченську протоку без дозволу України.

 Мовляв, Азовсько-Керченська акваторія є загальною морською зоною відповідно, увага, до норм міжнародного права.

Такі норми справді є і, в разі зведення мосту, Київ дійсно міг би подати на РФ до міжнародного суду з великою імовірністю задоволення позову.

Але справа тут в іншому. Відколи це для Росії норми міжнародного права стали авторитетом? З яких пір у Москві почали боятися українських позовів у міжнародних судах? РФ силою відняла півострів всупереч усім існуючим нормам, а тут раптом небачений сплеск правосвідомості у питанні якогось там мосту. Очевидно, що це звичайний обман. Але не Києва чи світової спільноти, а кримчан, які з надією чекають, так би мовити, матеріального возз’єднання з Росією.

Суть обману полягає в тому, що ніякого мосту, ні тунелю (який Аксьонов пропонує звести натомість) просто не буде. Інфікованих «руською весною» банально водять за ніс, шукаючи то один, то інший привід для виправдання ситуації, за якої Крим залишиться ізольованою територією.

Нещодавно з історичних архівів стало відомо, що спорудити керченський міст планували ще інженери нацистської Німеччини під час наступу вглиб СРСР. Однак виявилося, що в цьому місці сходяться дві тектонічні плити, постійна активність яких унеможливлює зведення будь-яких інженерних конструкцій на поверхні. Тож російській пропаганді доведеться придумати ще багато різних казок для тамтешнього обивателя і запропонувати чимало цікавих альтернатив для з’єднання Криму з материковою Росією. Наприклад, шляхом телепортації. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Крим,Керченский мост,Керченська протока
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.