Не дозволю російському олігарху знищити українське підприємство

23 березня 2016, 14:35
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
3
407

Не можу допустити, щоб в часи війни один з реальних спонсорів агресора знищував українське стратегічне підприємство та позбавляв людей роботи

В умовах катастрофічного падіння економіки завдання №1 держави – розвивати національне виробництво та підтримувати ті підприємства, які попри несприятливі умови продовжують працювати і дають українцям можливість заробляти. Натомість ми спостерігаємо протилежну тенденцію.

Так, на Полтавщині, у місті Хорол відбувається масштабний протест робітників ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів», яке за мовчазної згоди влади захопив і знищує російський олігарх, спонсор ДНР Костянтин Малофєєв. Люди неодноразово перекривали трасу Київ-Харків, вимагаючи повернути комбінат законним власникам.

Унікальне, єдине в Україні підприємство з виробництва сухих молочних дитячих сумішей вже зовсім скоро може зникнути. Безперервні рейдерські атаки та відсутність фінансування призвели до занепаду підприємства: зменшуються обсяги виробництва, руйнуються або розпродаються об’єкти нерухомості. Працівники жаліються на чисельні звільнення, скорочення заробітної плати, а особливо їх обурило ставлення до тих робітників, які нині є бійцями АТО - їм не нараховують зарплатню, немає за що годувати сім'ї.

Зникнення підприємства, яке виробляло якісні та дешеві порівняно з закордонними аналогами дитячі суміші, суттєво вдарить по гаманцях молодих батьків, які і без того змушені економити буквально на всьому.

Фракція Радикальної партії Олега Ляшка в Полтавській обласній раді буде ініціювати позачергове скликання сесії для вирішення цього питання. Я, як лідер партії, обіцяю зробити все від мене залежне для повернення підприємства його законним власникам – українцям.

Не можу допустити, щоб в часи війни один з реальних спонсорів агресора знищував українське стратегічне підприємство та позбавляв людей роботи.

Вже понад рік у Верховній Раді зареєстрований законопроект Радикальної партії про націоналізацію майна держави-агресора в Україні. Переконаний, у часи війни дозволяти російському бізнесу керувати українськими підприємствами, які мають стратегічне значення для держави - неприпустимо, адже це несе загрозу національній безпеці України/


Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Ляшко,Олег Ляшко,радикалньа партія олега ляшка,Ляшко РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.