«А девушка созрела…»

22 березня 2016, 21:02
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
470

За Земфіру — прикро і соромно


«Обратный change на биллет» — про що співає, так і зробила. Один із символів культурного опору всередині путінського Мордору раптом трансформувалась у хамувату ватніцу. І де?! У Вільнюсі! Знаковому для нас місті, де живуть здебільшого справжні друзі України, в тому числі Президент Литви пані Даля Грібаускайте.

В зв’язку з цим згадав одну історію. Якось ми сиділи в кав’ярні у Львові з Юрієм Шухевичем, його дружиною пані Лесею і однодумцями. Враховуючи багаторічний тюремний досвід, пан Юрій чимало бачив, як змінюються люди по іншу сторону ґрат. І що він каже: є люди, які тримаються місяць-півроку-рік-два, а потім ламаються; а є ті, хто тримається десять, навіть п’ятнадцять років (він бачив таких на свої очі), вони здаються людьми сталевого духу, а потім — враз ламаються, перетворюючись у покірних рабів…

У кожного своя межа «хребта». На жаль.

Але є по-справжньому незламні. Такі, як наша Надя. Яка гордо протистоїть Мордору. А путінські скоморохи в цей час співають: «привет, ромашки…».

 

Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Земфира,Росія,Україна,Олег Ляшко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.