Відкриваємо кисень для промисловців та аграріїв

16 березня 2016, 22:35
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
70

Сьогодні парламентський Комітет з питань податкової та митної політики підтримав за основу поданий Радикальною партією законопроект №3872 про призупинення індексації нормативної грошової оцінки землі у 2016-2017 роках


Відкриваємо кисень для промисловців та аграріїв - пропонуємо «заморозити» на 2 роки базу для сплати земельного податку, єдиного податку для с/г підприємств та базу для сплати орендної плати.

Коли урядовці граються в дерегуляцію, Радикальна партія продовжує відстоювати інтереси реального сектору економіки та не допустить знищення і без того багатостраждальних вітчизняної промисловості та сільського господарства.

Прийняття цього законопроекту вимагають численні об’єднання виробників та підприємців по всій Україні. Доречі, це одна з ключових рекомендацій парламентських слухань по підтримці малого бізнесу.

Звернувся до Голови Верховної Ради, щоб ми проголосували цей законопроект вже завтра.


Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер Радикальної партії 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.