2 мільярди: пробачити чи повернути?

16 березня 2016, 10:35
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
132

Я хочу звернутися до всіх колег депутатів і запитати вас.


Шановні колеги, і ті, хто були в «регіонах», і ті, хто не були, усіх, хто сидять в цьому залі. Згадайте, два роки назад, той час, коли тут, в Києві проливалася кров. За що вона проливалася? За що люди віддавали кров? Проти банди Януковича, проти мафії, проти корупції, проти пограбунку країни. Через два роки немає жодної людини, притягнутої за злочини Януковича, через два роки не повернуто жодної копійки до державного бюджету, вкрадених бандою Януковича коштів.

У мене до кожного з вас питання. Шановні колеги, а вам не соромно? Вам не соромно перед тими людьми, яким ви обіцяли боротися з корупцією, повернути вкрадені кошти, відновити економіку, дати європейське життя? Тим, хто не голосує, тим, хто не підтримує ці закони, очевидно не просто не соромно, а вони не усвідомлюють своєї відповідальності. Два мільярди доларів грошей, вкрадених Януковичем з бюджету України, лежать на рахунках, і ми не можемо їх повернути до бюджету. Він з бюджету вкрасти може, а ми, виявляється, демократичний парламент, до бюджету повернути не можемо. Очевидно чекаємо, поки вернеться Янукович.

Чи не так? Щоб повернути йому ці кошти на «блюдечку з голубой кайомочкой». Чи чекаємо рішення найсправедливішого Печерського суду, який верне кошти Януковичу, як законно зароблені – 2 мільярди доларів?

Хто з вас може заробити 2 мільярди доларів? У нас людина 200 доларів в місяць заробити не може. У нас за ці гроші має фінансуватися армія, соціальна сфера, медицина та освіта.

Фракція Радикальної партії закликає голосувати за законопроект, який дозволить повернути до державного бюджету 2 мільярди доларів, які вкрав екс-президент Янукович.

ВІДЕО:

Ляшко — депутатам: Люди животіють, а ви 2 мільярди не хочете забрати у бандитів


Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер Радикальної партії 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: РПЛ,Олег Ляшко,економіка України
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.