Віталій Ткачук звернувся до постійної комісії з депутатським запитом

15 березня 2016, 15:00
Власник сторінки
Депутат Винницкой районной рады
0
100
Віталій Ткачук звернувся до постійної комісії з депутатським запитом

Депутат Вінницької районної Ради Віталій Ткачук звернуся до постійних комісій райради. Депутат запропонував колегам вивчити питання енергозбереження в сільській школі.

Депутат Вінницької районної Ради Віталій Ткачук звернуся до постійних комісій райради з питань соціально-економічного розвитку та бюджету, з питань освіти, культури, духовного відродження, сім’ї, молоді, соціального захисту населення та охорони здоров’я внести зміни до комплексної «Програми енергозбереження Вінницького району на 2014-2017 роки».

Депутат запропонував колегам вивчити питання енергозбереження в сільській школі. У своєму звернені він наголосив на необхідності капітального ремонту котелень зі встановленням твердопаливних котлів, які працюють на альтернативних видах палива, та заміні віконних блоків в навчальному закладі.

За словами депутата районної ради Віталія Ткачука сьогодні в країні актуальне питання енергозбереження.

-Нині в Україні активно запроваджується програма з енергозбереження, - зауважив Віталій Ткачук. – Люди встановлюють твердопаливні котли та утеплюють будинки. Спілкуючись з директором Іванівської школи І-ІІ ступенів дізнався, що в закладі необхідно замінити вікна та встановити твердопаливний котел.  Вивчивши програму енергозбереження Вінниччини на 2014-2017 роки. Я побачив, що кошти виділені проте роботи розпочнуть проводити у наступному році. Вважаю, що дані заходи необхідно провести раніше. Саме тому написав звернення до постійних комісій.

Віталій Ткачук розповів, що отримав відповідь на депутатський запит.

- На засіданні районної ради з питань освіти, культури, духовного відродження, сім’ї, молоді, соціального захисту населення та охорони здоров’я розглянули мій запит, - сказав депутат. – В ході роботи вони прийняли рішення направити його Вінницькій районній державній адміністрації та у відділ освіти Вінницької райдержадміністрації для вивчення та внесення змін до районної Комплексної програми енергозбереження Вінницького району на 2014-2017 роки.     

Віталій Ткачук зауважив, що контролюватиме вирішення даного питання.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: школа,село,енергозбереження,навчання,Ткачук
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.