Все таємне стане явним

11 березня 2016, 22:23
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
164

Печерський райсуд відмовив Генпрокуратурі в арешті Ігоря Мосійчука


Також вчора Вищий спецсуд визнав незаконним арешт Мосійчука 17 вересня 2015 року. Ще раніше Вищий адмінсуд визнав незаконним рішення парламенту про надання дозволу на арешт Мосійчука.

Усі ці факти - як ми і стверджували одразу - доводять замовний характер кримінального переслідування Мосійчука. Замовником цієї брудної справи виступала Адміністрація Президента. Виконавцем - генпрокурор Шокін. Мета, яку ставили перед собою замовники і виконавці цього брудного спектаклю - спроба дискредитації мене особисто і Радикальної партії за нашу відмову голосувати за зміни до Конституції щодо особливого статусу для Донбасу. Президент Порошенко погрожував мені особисто арештами моїх членів команди, якщо ми не будемо голосувати.

Все таємне стане явним. І за всі зловживання при владі прийде час відповідати. Я зроблю, щоб цей час прийшов якнайшвидше.

Наступного пленарного тижня Ігор Мосійчук прийде на роботу в парламент. Хочу подивитися на реакцію тих, хто із звірячою насолодою брав участь у швидкій розправі над колегою. Сподіваюся, що у них вистачить мужності вибачитися за негідну поведінку.


Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: суд,Рада,Олег Ляшко,Ігор Мосійчук,арешт,правосуддя,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.