Інтрига з новим прем'єром закінчена

11 березня 2016, 13:40
Власник сторінки
Народный депутат Украины
0
386

Вже довгий час доля прем’єрського крісла Арсенія Яценюка висить на волосинці.

 Кілька тижнів поспіль головною інтригою в країні залишається кандидатура нового прем’єра, який може змінити нинішнього. Чиї тільки імена не згадують численні анонімні джерела інформаційних видань – Яресько, Гройсмана, Турчинова, Саакашвілі і навіть поляка Бельцеровича. Раз по раз доводиться чути, як непросто вести переговори з потенційними прем’єрами – кожен ставить свої умови, пропонує власних міністрів, висуває ультиматуми тощо. Одним словом, кожного треба вмовляти, жертвуючи чиїмись партійними або особистими інтересами. Крім того, масла у вогонь підливають ще й зовнішні партнери, мовляв, тому кандидату не довіряємо, цей некомпетентний, а той взагалі не технократ.

Ситуація б сто відсотків знову зайшла в глухий кут, якби не трапилося диво – знайшовся кандидат, який без всяких умов готовий зайняти нелегку прем’єрську нішу. Якось аж надто несподівано екс-прем’єр Микола Азаров запропонував нинішньому прем’єру нескромне парі: він знову очолює уряд замість Яценюка і вже за два роки повертає країні і високі пенсії з зарплатами, і мир зі стабільністю, і старі тарифи зі старим курсом гривні.

Таким чином, слава про «досягнення» українського прем’єра звучить так гучно і далеко, що навіть Микола Янович вирішив, що непогано виглядає на його фоні, і сміливо запропонував помінятися Арсенію Петровичу місцями. Оце вже сигнал! Порівняно з такою заявою, відсутність у глави уряду підтримки в парламенті і суспільстві – сущі дрібниці. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Азаров,Яценюк,уряд
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.