Влада має носити на руках підприємців

10 березня 2016, 22:49
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
83

З колегами Віктором Галасюком та Валерієм Вощевським провели зустріч у Європейському університеті з виробниками Святошинського району Києва



Поспілкувалися про те, що їм заважає працювати та розвивати бізнес. Серед іншого, підприємці пожалілися на відсутність діалогу з владою та драконівський податок на землю, який індексується відповідно до інфляції, що є грабіжем серед білого дня.

Запевнив, що Радикальна партія зробить все для вирішення цієї проблеми – ми вже зареєстрували в Раді законопроект №3872, яким пропонуємо скасувати індексацію цього податку на 2 роки, будемо добиватися його негайного ухвалення.

Переконаний: влада має послаблювати тиск на бізнес і на руках носити підприємців, які в цей складний час знаходять можливість працювати та дають роботу іншим.






Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Раликальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Київ,Олег Ляшко,Університет,фракція РПЛ,українські виробники
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.