Волонтери, учасники АТО, громадські активісти - об'єднавчий конгрес Наливайченка

06 березня 2016, 08:17
Власник сторінки
Народний депутат України
0
187
Волонтери, учасники АТО, громадські активісти - об єднавчий конгрес Наливайченка
автор фото Ольга Іващенко

Більше 3000 активистів з 16 областей стануть кістяком нового громадсько-політичного руху. Серед основних принципів - нульова толерантність до корупції, прозорість економіки, створення "Армії гідності"

5 березня виник новий громадсько-політичний рух. Ми об'єднали сто п'ятдесят сім громадських організацій!

Об'єднали в команду однодумців, людей доброї волі і дії!

Наш форум був велелюдним - приїхала величезна кількість людей з усіх куточків України: від Рівного - до Чернігова, від Одеси - до Маріуполя.

Усіх промовців і учасників зібрання єднає турбота про сьогодення і майбутнє України.

Ми формуємо велике громадсько-політичне об'єднання. Єднаємося не абстрактно, а за принципом рішучої дії і поступу.

Гуртуємо громадський сектор і політичні партії. В нашій великій команді герої АТО, волонтери, громадські організації, партійні структури.

Для нас об’єднання - це політична дія, платформа і розуміння, як можна діяти та перемагати. Серед завдань новоствореного громадсько-політичного об’єднання бачимо три складові: справедливу економіку, дієвий захист кожного українця та нульову толерантність до корупції і корупціонерів.

Мені приємно, що після нещодавнього об'єднання з "Батьківщиною" Юлії Тимошенко, великого гуртування громадських організацій навколо засадничих принципів та цінностей, з нами сьогодні був Дмитро Добродомов та його побратими з "Народного контролю", Тарас Костанчук і воїни-герої з об'єднання "Справедливість", активісти з громадської організації "Українці разом".

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Наливайченко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.