Діти сучасної війни

26 лютого 2016, 11:15
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
286

Сєвєродонецьк сьогодні - як після війни, повсюди розруха




Переселенці та й місцеві жителі живуть, як бомжі. Особливо боляче бачити, як в цих умовах живуть діти.
Вчора був у гуртожитку Хіміко-механічного технікуму в Сєвєродонецьку, де вимушено перебувають переселенці з Луганської області. По п’ять людей в одній кімнаті і сплять, і їдять, і навчаються… Вони заслуговують на увагу та повагу влади, натомість місцеві чиновники сваряться між собою - жоден не прийшов до людей вирішувати їх проблеми.
У листопаді через заборгованість опалення у цьому гуртожитку вчасно не ввімкнули і сім’ї з маленькими дітками могли лишитись без тепла. Тоді ми з командою вибили 700 тисяч гривень, але цього не достатньо – ми і надалі спілкуємось із керівництвом та всіляко намагаємось покращити умови проживання цих людей.
Задача влади – не лише покращити їхній побут у гуртожитках та місцях тимчасового проживання, а повернути їм їх справжній дім. І я, чим можу, завжди буду допомагати.

Не дай Бог комусь бути переселенцем на своїй землі.


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Донбас,Фракция,Северодонецк,Радикальная партия,Україна,Олег Ляшко,війна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.