Нехай той, хто без гріха, - кине в мене камінь

06 лютого 2016, 22:41
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
3
496

Жодна частина моєї біографії не є таємницею: дитинство в дитдомі та інтернатах, журналістська діяльність, кримінальні переслідування - все це я ніколи ні від кого не приховував

Жодна частина моєї біографії не є таємницею: дитинство в дитдомі та інтернатах, журналістська діяльність, кримінальні переслідування - все це я ніколи ні від кого не приховував. Я завжди давав людям прямий телефон, гуляв Хрещатиком по суботах і пускав журналістів додому.

Мені 43 роки і у мене за спиною роки боротьби за місце під сонцем, боротьби з системою і з самим собою. Я виховувався у дитячому будинку, а потім у інтернатах. Із 13 років підробляв на канікулах пастухом. Я перечитав усі книжки у інтернатівській бібліотеці, бо мріяв здобути вищу освіту і бути журналістом. У 1992 мене вперше заарештували, бо я писав про зловживання високопосадовців. Після цього було ще дві кримінальні справи через мою журналістську діяльність, одну з яких я оскаржив у Європейському суді, а другу закрили за клопотанням прокуратури.

Є багато речей, за які мені соромно у житті, як і кожній людині. Приміром, у інтернаті я вкрав з гаманця вчительки Галини Іванівни один рубль. Коли був пастухом, підважував корів. Я курив і шпилив на гральних автоматах, але назавжди покинув і те, і друге, ставши депутатом Верховної Ради.

Можливо, за 10 років у парламенті я досяг меншого результату, ніж мав би. Але і ці 10 років, як і попередні роки у журналістиці, і все моє життя - це боротьба за правду і справедливість!


Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер опозиційної фракції Радикальної партії 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Ляшко,Олег Ляшко,радикалньа партія олега ляшка,Ляшко РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.