Хто не пам’ятає своє минуле — не має права на майбутнє

29 січня 2016, 17:27
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
145

Сьогодні ми вшановуємо пам’ять Героїв Крут — відчайдушних бійців, які 96 років тому молодими віддали своє життя за свою країну і свій народ, за його свободу і гідне життя

Сьогодні ми вшановуємо пам’ять Героїв Крут — відчайдушних бійців, які 98 років тому молодими віддали своє життя за свою країну і свій народ, за його свободу і гідне життя. Патріотизм і хоробрість юнаків, які йшли у нерівний бій з безбожними більшовиками, не боячись навіть смерті — приклад для нас і прийдешніх поколінь.
І бої на Грушевського, і справжнє пекло під час спроби розгону Майдану, і ще масштабніше - російсько-українська війна - довели, що є ті, хто цей приклад наслідує.
 
Цього року знову приїхав вклонитися подвигу наших Героїв разом із своєю командою. Давайте разом попросимо Господа за упокій душ полеглих героїв і за нашу неньку Україну, на Незалежність якої знову зазіхають ті, хто не може змиритися з тим, що ми не раби, а вільні люди.



Ваш ОЛЕГ ЛЯШКО

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Ляшко,Олег Ляшко,Ляшко РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.