Чергове шулерство у Раді

28 січня 2016, 15:37
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
184

Вже дві години у Верховній Раді не працює сектор реєстрації законопроектів

Вже дві години у Верховній Раді не працює сектор реєстрації законопроектів. Через це ми не можемо зареєструвати наш проект постанови про скасування результатів голосування за зміни до регламенту, якими змінено Конституцію України. Працівники сектору реєстрації то обідали, тепер десь начебто на нараді.

Шулерство з перешкоджанням реєстрації нашої постанови пояснюється просто. У випадку її реєстрації Гройсман зобов'язаний повторно винести на розгляд Ради ганебні зміни до регламенту. А до того часу він не має права їх підписати і направити на підпис Президенту. Так як це він зробив із законом про перевибори мера Кривого Рогу.

На яке шулерство тільки не йде нинішня влада, щоб протягнути написані у Кремлі зміни до нашої Конституції. Янукович - дрібний злодій у порівнянні з цими махровими шулерами.


Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер опозиційної фракції Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Ляшко,Олег Ляшко,Ляшко РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.