Чорний день в історії українського парламентаризму

28 січня 2016, 15:29
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
334

28 січня 2016 року увійде до історії як чорний день українського парламентаризму

28 січня 2016 року увійде до історії як чорний день українського парламентаризму. Сьогодні парламентська більшість у складі БПП, Народного Фронту, Батьківщини, злодійського блоку та двох олігархічних груп проголосувала за зміни до регламенту, якими фактично змінила процедуру розгляду внесення змін до Конституції. Раніше ця процедура була прописана в Основному законі і жодним іншим законом не могла змінюватися.

Хочу попередити громадян про надзвичайно негативні наслідки цього рішення для українського суспільства. Те, що сьогодні відбулось –  ганебна зрада. Мета прийнятого закону – протягування змін до Конституції щодо надання особливого статусу Донбасу.

Парламентська більшість розкрила «ящик пандори» і зробила неможливе: тепер зміни до Конституції можна вносити шляхом звичайних змін до закону. Такого не дозволяв собі навіть Янукович. Це фактично друге 16 січня, коли руками тодішньої банди голосували за диктаторські закони.

Сьогоднішня більшість, яка називає себе «демократичною» та «європейською», разом з недобитками банди Януковича реалізовує план агресора Путіна по знищенню України через її федералізацію.

Змінюючи закон в антиконституційний спосіб, парламент плює на могили Героїв, які віддали життя за те, щоб Україна була європейською, демократичною і цивілізованою країною.

Символічно, що це ганебне голосування відбулося в один день із рішенням Європейського суду, який зняв санкції з Януковича, Азарова, Клюєва, Арбузова та всіх інших стовпів колишнього злочинного режиму. Не можу повірити, що це все відбувається через два роки після Революції Гідності…


Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер опозиційної фракції Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Ляшко,Олег Ляшко,радикалньа партія олега ляшка,Ляшко РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.