Друге 16 січня

28 січня 2016, 12:06
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
161

Щойно депутати проголосували зміни до Регламенту Верховної Ради, який змінює процедуру розгляду внесення змін до Конституції України

Щойно депутати проголосували зміни до Регламенту Верховної Ради, який змінює процедуру розгляду внесення змін до Конституції України. Це абсолютно антиконституційне рішення, яке дає владі можливість протягнути на наступній сесії зміни до Конституції про особливий статус для Донбасу.

Так робив Янукович у 2010 році, коли рішенням Конституційного суду скасував діючу Конституцію. Так робили його депутати, коли 16 січня 2014 року приймали диктаторські закони. Тепер "демократична" коаліція разом із Злодійським московським блоком (недобитки банди Януковича) змінами до закону про регламент фактично скасували Конституцію. Це антиконституційний заколот!!

За цю ганьбу голосували 229 депутатів:
БПП - 96
Народний фронт - 55
Опозиційний блок - 33
Батьківщина - 10
Воля народу - 11
Відродження - 17


Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер опозиційної фракції Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Ляшко,Олег Ляшко,liashko,oleg liashko,Ляшко РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.