«МАТРЬОШКА» – ВЕСЕЛА ЛЯЛЬКА З КАМЕНЕМ ЗА ПАЗУХОЮ ТА ДУЛЕЮ У КИШЕНІ

27 січня 2016, 22:01
Власник сторінки
Народний депутат України
7
424

Якби мене попросили обрати символ форуму «Європа-Україна», котрий відбувався 24-26 січня 2016 р. у м. Лодзь (Польща), я б погодився з моїм колегою Євгеном Магдою, одним із українських делегатів, і обрав би… «матрьошку».

 Вона, висотою у людський зріст, стовбичила у холі готелю «Andel’s», де відбувався захід і в якому проживали делегати. Я ж, як один з представників українського парламенту, повертаюся в Українунеприємно здивований побаченим.

Ніяк не позбавлюся враження, що форум мав основну мету примирити Україну з агресором Московією. Всюди витав цей дух: починаючи від матрьошки у холі і закінчуючи нахабною і самовпевненою поведінкою московської делегації, представники якої на всіх засіданнях не втомлювалися повторювати, що «війни на сході немає – то внутрішній громадянський конфлікт в Україні, немає там ніяких російських вояків тощо»… Одна з них, Тетяна Москаленкова (яке промовисте прізвище!), до речі – депутат Держдуми Московії, генерал-лейтенант силових структур, навіть осмілилася, вилізши на трибуну, прочитати з папірця щось на зразок «… да гдє ви відітє агрєссію Россіі?!»


Складалося враження, що всі папірці з промовами російської делегації були написані прямо у ФСБ. У відповідь на подібну нісенітницю та нахабність, віце-спікер Верховної Ради України Оксана Сироїд прокоментувала цю маячню англійською мовою, після чого частина делегації України на знак протесту покинула зал засідань та припинила участь у форумі.

Я собі такого дозволити, на жаль, не міг, бо мав запланований виступ. Тож, скориставшись нагодою, розповів усі свої думки з цього приводу: ніякі легалізація бандитів через зміни у Конституції чи «легітимні» вибори не вгамують апетити Московії. Якщо і далі провадити політику угодовства, то так і Україна може впасти, а там на черзі – Польща і Прибалтика. Тож форум мав би більше обговорювати питання «Як Україні якнайшвидше пов’язатися якомога більшими зв’язками із сучасною Європою», аніж розглядати варіанти примирення України та Московії, котра до справжньої європейськості і відношення не має ніякого.
Слава Україні!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.