Узбекистан повернув Ялту до складу України

25 січня 2016, 17:08
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
266

Днями наші ЗМІ повідомили, що прем'єр-міністр Узбекистану своїм розпорядженням затвердив перелік міжнародних виставок на 2016 рік, в яких пропонується взяти участь узбецьким компаніям

Днями наші ЗМІ повідомили, що прем'єр-міністр Узбекистану своїм розпорядженням затвердив перелік міжнародних виставок на 2016 рік, в яких пропонується взяти участь узбецьким компаніям. У цьому переліку п.32 був вказаний запланований на липень 35-й міжнародний конкурс винопродукції, місце проведення - м. Ялта, Росія.

У нашому парламенті ближчим часом розглядатиметься питання про ратифікацію торгівельної угоди з Республікою Узбекистан. Наша фракція відмовилася підтримати цей законопроект, поки узбецька сторона хоча б у своїх офіційних документах не поверне Ялту в Україну.

Сьогодні ми отримали листа з нашого МЗС, в якому стверджується, що проблема врегульована. Щойно я також мав розмову з Надзвичайним в Повноважним Послом Республіки Узбекистан в Україні Алішером Абдуалієвим, який також запевнив мене, що його країна визнає і підтримує територіальну цілісність України.

Радикальна партія теж цінить дружні стосунки з Узбекистаном і зробить все можливе для поглиблення взаємовигідного двостороннього співробітництва між нашими країнами у всіх сферах.


Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер опозиційної фракції Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Ляшко,Олег Ляшко,Крим,Ляшко РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.