Продажних суддів - на фронт

16 січня 2016, 15:36
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
3
206

"І бачив я місце суду під сонцем, а там одне беззаконня". - писав біблейський пророк Еклезіаст

Це точно про Україну.

Вчора Шевченківський райсуд Києва обрав запобіжний захід для мажора-убивці Станіслава Толстошеєва, який здійснив смертельне ДТП - утримання під вартою і призначив заставу 137 800 тис. грн.

9 січня неподалік від станції метро "Лівобережна" "Мерседес", за кермом якого був 22-річний Толстошеєв, вилетів на тротуар та влетів у кіоск, внаслідок ДТП загинула жінка, а троє осіб отримали травми.

Ніхто не поверне дітям загиблу маму.

Згодом батьки убивці заявили, що він перебуває на лікуванні в одній з приватних клінік столиці, бо має вроджену ваду серця, і викупили у продажних суддів своє звірятко, аби в тюрмі не сиділо.

І такі кричущі випадки трапляються постійно.

Вже не один рік я борюсь за радикальну люстрацію суддів. Звільнити усіх до одного. Інакше під колесами мажора-вбивці може опинитись кожен. Інакше у цієї країни просто нема майбутнього.

Продажні судді саджають патріотів - перш за все, Героїв війни та революції, а відвертих злочинців і сєпарів - звільняють. Їх би самих на фронт - у штрафбат окопи рити!

 

Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер опозиційної фракції Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: ДТП,суд,МВС,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,революція,мажори,правосуддя,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.