Папуасами ми були, папуасами і залишаємося

16 січня 2016, 15:29
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
7
2238

Для Петра Порошенка голова Нацбанку Валерія Гонтарєва - найкращий банкір світу


А американські експерти вважають Гонтарєву - одним із найгірших банкірів у світі. Американців напевно підкупила російська ФСБ. Або вони просто нічого не розуміють в економіці. Саме тому кількість проданих автомобілей в США у минулому році - 14,6 мільйонів авто! Абсолютний рекорд за останні роки. А в Україні минулого року продали усього 47 тисяч авто - теж абсолютний рекорд, тільки негативний. На всю 50-мільйонну країну! 47 тисяч!!
 
Звідки в американців рекорд? Вони купують авто в кредит під 3% річних. І ще в них бензин - майже дармовий, бо ціна на нафту - біля плінтуса. А в нас кредит у комерційному банку під 30% хрєн візьмеш, а ціни на бензин - стоять, а дехто з монопольок навіть піднімає. І плювати їм на дармову нафту, у нас бензин з віслюкової сечі роблять, а вона дорога.
 
Один із яскравих прикладів. Ми з Віктором Галасюком півроку доводили необхідність прийняття закону про звільнення від сплати мита і ПДВ ввезених в Україну електромобілей. Увесь світ пересідає на електромобілі, через років 10-20 бензинові будуть раритетними, а нас з Віктором ледь не пів-парламенту звинувачували в лобіюванні інтересів електромобільної мафії. Мафії такої в Україні немає, минулого року до нас завезли біля 400 електромобілей. Зате як завозитимуть тисячами - це і екологія, і обслуговуючий сервіс, і зниження енергозалежності.
 
І таких прикладів - безліч. Б'єшся, як риба об лід, щоб щось змінити у своїй відсталій, розваленій, згвалтованій, обкраденій, обдуреній, нікому в світі не потрібній Україні, а з тебе ще й дурака весь час роблять.
 
Саме тому в нас Гонтарєва - найкращий банкір у світі (при найбільшому обвалі гривні), Порошенко - найкращий Президент і переговірник (хоча Україну всі раком ставлять), Яценюк - найкращий прем'єр (при катастрофічному зубожінні всієї нації).
 
Папуасами ми були, папуасами і залишаємося. І Революція Гідності нічому нас не навчила.
 
Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер опозиційної фракції Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: США,банк,НБУ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,економіка,гривня,Петро Порошенко,ПДВ,Гонтарева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.