Президент не усвідомлює очевидних істин

14 січня 2016, 18:03
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
380

Порошенко підтвердив факт своєї зустрічі в Києві з посланцем Путіна Гризловим

Сказав, що готовий зустрічатися з ким завгодно, щоб звільнити наших заручників.

З ким завгодно справді треба зустрічатися, щоб домогтися звільнення наших в'язнів і полонених. Але не Президенту і не в Україні. Гризлов як член Ради безпеки Росії є безпосереднім співучасником злочинних рішень про військове захоплення Криму, про російську окупацію Донбасу. На руках Гризлова - загублені життя тисяч українських військовослужбовців і мирних громадян. Тому Гризлов для України - злочинець, який разом із Путіним має відповідати за найтяжчі злочини проти українців. Обов'язок кожного громадянина України, у тому числі і Порошенка, затримати злочинця і передати його в руки правосуддя. Можемо ми уявити, щоб Обама, Меркель, Кемерон, Нетаньяху чи Ердоган зустрічалися з лідерами терористів, та ще й у своєму офісі? Повний абсурд! Для таких переговорів є спецслужби, неофіційні представники, посередники тощо. Але в жодному випадку не глава держави. Бо такі таємні зустрічі, які Порошенко вимушений був визнати лише під тиском громадськості, принижують у першу чергу не самого Порошенка, а Україну.

А ще думаю, що головною темою зустрічі Порошенка з Гризловим була не наші заручники, а зміни до Конституції. І це так само принизливо для суверенної держави, коли агресор нав'язує нам - за якою Конституцією жити.

Ті українські високопосадовці, які спочатку впустили злочинця Гризлова в Україну, а потім не затримали, а випустили з України - однозначно вчинили посадовий злочин, за який мають відповісти. Кожного, хто причетний до кривавої російської агресії проти України, треба дістати з-під землі і притягнути до відповідальності. Жодного винятку тут бути не може. Адже злочини без покарання провокують нові злочини. А ще - заради пам'яті тисяч полеглих наших Героїв.

Мені дуже прикро, що Президент моєї країни не усвідомлює таких очевидних істин.

 

Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер опозиційної фракції Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Донбас,Борис Грызлов,Олег Ляшко,війна,Петро Порошенко,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.