Провальний бюджет для неіснуючих реформ

21 грудня 2015, 14:53
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
267

Минулого тижня парламент смішив всю країну

Минулого тижня парламент смішив всю країну. Зібрали позачергове засідання, на якому мали вирішити 7 питань, але, обговоривши лише два, депутати розбіглися, так нічого і не проголосувавши. У мене питання - для чого взагалі збиратись, якщо не здатні приймати рішення?

 

Натомість, вся країна побачила, що бюджет та податкові зміни, запропоновані урядом – грабіж серед білого дня з великої дороги. Тому Радикальна партія в жодному разі не голосуватиме за ці драконівські законопроекти.

 

Ще одна біда – високі тарифи. Я не знаю, з якого космосу прилетіла парламентська більшість на чолі з Президентом та урядом, якщо вони розказують про те, що вирішили проблему з платіжками. Люди отримали нові квитанції, від яких втратили дар мови. За невелику двокімнатну квартиру українець має віддати в середньому дві тисячі гривень, і це не враховуючи ціни на воду і світло.

 

Чому, у той час, як НКРЄ знизила ціну на газ, люди все одно мають платити втричі (!) більше? А тому, що пріоритет влади – корупційні схеми, які закладені у проекті бюджету.

 

Корупція в Україні – ракова пухлина, яка знищує весь організм. На жаль, метастази від неї вже так глибоко пішли, що треба не реформи проводити, а рубати цей «гордіїв вузол». Негайно звільнити всіх до одного прокурорів, суддів, митників і податківців – оце буде реальна реформа, а не та профанація, якою займається влада.

 

Що за реформи може провести людина, яка все своє життя будувала корупційну систему? Приміром, Шокін, який минулого тижня призначив 154 керівника місцевих прокуратур. І хай покажуть мені там хоч одну нову людину, всі -  із системи.

 

А реформа судочинства? Ті зміни до Конституції, які пропонує влада - фактично консервують  всю суддівську мафію, ставлячи її в залежність від переатестації. Моя думка - ніякої переатестації, всіх звільнити до чортової матері!

 

Пропоную чиновникам поїхати до людей і подивитись, як насправді живуть українці. І якщо їх одразу на вилах не винесуть – вони дізнаються, що людям немає за що цукерки дітям на свято купити. Ось до чого дореформувалися! Але ж вони не до людей ходять, а по дорогим ресторанам.  

 

Ми не дамо цим цинічним паразітам знищити країну. Для цього Радикальна партія пропонує суспільству конкретну програму дій, основні складові якої – новий економічний курс, боротьба з корупцією та  радикальні соціальні зміни.

 

Зокрема, ми зареєстрували проект постанови про доручення уряду перерахувати ціни на газ для населення. Вимагаємо від парламенту прийняти її на найближчому засіданні і знизити людям ціни на житлово-комунальні послуги, як і обіцяв прем'єр-міністр.

 

Також пропонуємо 28 лютого провести позачергові вибори у Кривому Розі. Відповідний законопроект ми теж зареєстрували у Верховній Раді.

 

На жаль, влада і уряд не знають, як живе народ, якби знали – не хвалились би своїми горе-реформами.

 

Переконаний, що головна реформа – це наявність грошей в кишенях українців . А у них там пусто, «дякуючи» владі.



Олег Ляшко,

Народний депутат України,

ЛІдер опозиційної фракції Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: парламент,Олег Ляшко,liashko,уряд,oleg liashko,rpl,Ляшко РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.