Безвізовий режим як інструмент захисту від російської агресії

08 грудня 2015, 14:42
Власник сторінки
Народный депутат Украины
0
57

Безвізовий режим з ЄС для України - це не лише можливість безперешкодно подорожувати Європою, а, насамперед, важливий крок захисту від Росії.

Напередодні засідання Ради асоціації єврокомісар з питань сусідства і політики розширення Йоханнес Хан повідомив, що, за його даними, Україна повністю підготувалася до впровадження безвізового режиму з ЄС. Він також сказав, що має позитивні очікування щодо рішення Європейської комісії по цьому питанню. Безумовно, заяви такого рівня і змісту дають нам підстави обґрунтовано сподіватися на бажаний фінал вкрай складного і тривалого процесу.

Своє остаточне рішення Європейська комісія оголосить 15 грудня, і дуже важливо, аби до цього часу Україна продемонструвала втілення реформ, а не погрузла в політичній кризі. Адже схвальний вердикт ЄК означатиме не просто спроможність України виконувати взяті на себе зобов’язання, а й свідчитиме про впевненість Європи у майбутньому нашої держави. Якщо ми все ж отримаємо безвізовий режим, то Євросоюз буде чи не найбільше зацікавлений в тому, щоб на нашій території знову не розпочалися бойові дії, оскільки тоді хвиля мігрантів загрожуватиме ЄС ще й з боку 45-мільйонної України. Таким чином, Європа з відкритими для нас кордонами буде вимушена більше тиснути на тих, хто намагатиметься дестабілізувати ситуацію в нашій країні.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія,Європейський Союз,Україна,безвізовий режим,агресія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.